A kosár üres

Kutyakabát K1031

5 590 Ft egységár Gyártó: Koti®Koti®
Koti méret

Specifikációk

10 nap

Meleg télikabát rózsaszín/fekete színösszeállításban. A kutyakabát háta részén 2 rátett zseb található, zsebfedővel. A kapucni szélét fekete szőrme díszíti. A háta részen tépőzáras megoldással záródik így könnyedén a kutyusára adható. Az alapanyagnak köszönhetően a kabát nem ázik át, így a megfázás ellen is véd. A kabát a hasat is védi, így a felfázástól is véd, valamint a kutyusának nem koszolódik a szőre. A kutyakabát a kutyus első 2 lábát és hasát is védi, olyan hosszúságban, ahogy azt a megrendelés során kéri. A kutyakabát kapucnival vagy gallérral is rendelhető.

Alapanyag: vízlepergető külső, vatelinnel steppelve, pamutbéléssel bélelve. Miután lemérte a kutyája háta hosszát, első lépésként az alábbi táblázatból válassza ki a hossz alapján a megfelelő nagyságot, melyet aztán helyezzen a kosárba. (Mivel minden termék egyedileg, a kutyusra "szabva" készül, ezért a rendelés utolsó fázisában majd a többi lemért adatot is meg kell adni.)

A megfelelő méretű kutyaruha elkészítéséhez az alábbi lemért adatok megadása szükséges, kérjük ezeket az adatokat a rendelésnél a megjegyzés rovatban megadni szíveskedjen.

1. Nyakkerület

2. Mellkas kerület: első láb mögött, legszélesebb ponton mérve.

3. Háta hossza nyaktőtől farokig mérve.

4. Első láb kerülete combtőnél.

5. Elsőláb hossz törzstől lefele mérve. A törzs és a láb találkozásától kiindulva, lefele mérve. Itt azt kell megadni, milyen hosszú legyen a kabát, pulóver ujja hossza.

6. Alja hossza, hogy a kutya a szükségleteit el tudja végezni. (Elsősorban fiú kutyáknál szükséges megadni. Legegyszerűbb a farok tövétől visszafele mérni és ezt a méretet megadni. Kislány kutyáknál alap esetben a hasrészt végig takarja a kutyakabát, pulóver.)

7. Két elsőláb közötti távolság.

8. Kutya neme

9. Kutya fajtája

Kategória további termékei

Találatok: 1 - 8 / 106

Kapcsolódó termékek

Találatok: 1 - 11 / 11

Kistestű kutyáknak...

Közepes testű kutyáknak...

Nagytestű kutyáknak...

Kézműves termékek

8226 Alsóörs, Szent István u. 60/1

© Copyright 2020 All Rights Reserved Honlapkészítés: HL-System Kft.