A kosár üres

Plaque Away fogkő ellen 70g

8 990 Ft egységár

Specifikációk

2-6 nap

Plaque-away segít eltávolítani a lepedéket a kutya fogairól, ezzel segít megakadályoznia  fogkövesség kialakulását. 

Természetes anyagokat tartalmaz, így használata során nem juttatsz újabb vegyi anyagot kedvenced szervezetébe.  

Mit tartalmaz?

Speciálisan kiválasztott szárított algagranulátumot az Atlanti óceán hideg és tiszta északi részéről, ami segít megakadályozni a plakkok lerakódását kutyánk fogain és ezáltal megvéd a rossz lehelettől és az ínybetegségektől. 

Hogyan működik? 
A PLaque-away plakkeltávolítót a kutya megemészti, hatóanyagai pedig a véráram útján a nyálmirigyekbe kerülnek, majd onnan a kutya nyálába. A szulfonát-fruktóz nevű hatóanyag napi 24 órában jelen van a nyálban és antibakteriális tulajdonságai csökkentik a plakk képződést. A plakkok nem láthatóak, de 4-8 héttel később láthatjuk a barna fogkőlerakódás csökkenését, ami megerősíti, hogy működik a készítmény. 

A használt algafajok a Fucus vesiculosus és a Laminaria digitata, származási helyük az Atlanti óceán északi részének tiszta vize. 

Hogyan használjuk a Plaque-away plakkeltávolítót? 
A készítménnyel biztosított kis mérőkanál alkalmazásával naponta egyszer szórjuk rá vagy keverjük bele a kutya éltelébe. 

A pontos mennyiség nem kritikus. 
Kisméretű kutyák esetében (10 kg-ig): naponta fél kanál 
Közepes méretű kutyák esetében (10-25 kg): naponta egy kanál 
Nagyméretű kutyák esetében (25 kg felett): naponta 2 kanál 

Biztonságos? 

Az alga jótékony hatású élelmiszerként ismert, ami nagy mennyiségben tartalmaz vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket, és különösen gazdag természetes jódban. Ha kutyánkat pajzsmirigybetegséggel kezelik, akkor beszéljünk az állatorvossal a készítmény használata előtt. 

Kézműves termékek

8226 Alsóörs, Szent István u. 60/1

© Copyright 2020 All Rights Reserved Honlapkészítés: HL-System Kft.