A kosár üres

Hátvédő K1289

8 990 Ft egységár Gyártó: Koti®Koti®
Koti méret

Specifikációk

10 nap
A hátvédő melegen tartja és védi a kutya hátát a hidegben csapadékos időben nem lesz nedves a kutya bundája. A hátvédő a háton tépőzárral záródik. Fényvisszaverő csíkokkal van ellátva, így egy séta alkalmával a jól láthatóságot is biztosítja. A hasat olyan hosszúságban védi, ahogy azt a megrendelés során kéri.
 
Alapanyag: vízlepergető külső, vatelinnel steppelve, polár béléssel bélelve.
 
Színválaszték:
- kheki
- fekete
- sötétbarna
- sötétkék
- piros
- narancs
- rózsaszín
- világoskék

A megfelelő méretű kutyaruha elkészítéséhez az alábbi lemért adatok megadása szükséges, kérjük ezeket az adatokat a választott színnel együtt a rendelésnél a megjegyzés rovatban megadni szíveskedjen.

1. Nyakkerület

2. Mellkas kerület: első láb mögött, legszélesebb ponton mérve.

3. Háta hossza nyaktőtől farokig mérve.

4. Első láb kerülete combtőnél.

5. Elsőláb hossz törzstől lefele mérve. A törzs és a láb találkozásától kiindulva, lefele mérve. Itt azt kell megadni, milyen hosszú legyen a kabát, pulóver ujja hossza.

6. Alja hossza, hogy a kutya a szükségleteit el tudja végezni. (Elsősorban fiú kutyáknál szükséges megadni. Legegyszerűbb a farok tövétől visszafele mérni és ezt a méretet megadni. Kislány kutyáknál alap esetben a hasrészt végig takarja a kutyakabát, pulóver.)

7. Két elsőláb közötti távolság.

8. Kutya neme

9. Kutya fajtája

Kategória további termékei

Találatok: 1 - 8 / 74

Kitűnő minőség

Egyedi készítésű, divatos kutyaruhák, kutyakabátok, hátvédők, melyek egyedi méretben, kizárólag az Ön kutyájára szabva készülnek. Prémium minőségű kutyaruhák magyar készítőtől.

Közepes testű kutyáknak...

Nagytestű kutyáknak...

Kézműves termékek

8226 Alsóörs, Szent István u. 60/1