A kosár üres

Kutyakabát K1017

4 700 Ft egységár Gyártó: Koti®Koti®
Koti méret

Specifikációk

2-6 nap

A szürke, hideg napokon tökéletes meleget biztosít ez a meleg, polár anyagból készült kutyakabát. A modell a hasat is védi, itt tépőzárral záródik. A kutyusának a hűvös napokon kellemes viseletet és a megfelelő komfortérzetet biztosítja.

Szín: Világoskék/narancssárga színösszeállításban.

A kabát a kutyus első 2 lábát és hasát is védi, olyan hosszúságban, ahogy azt a megrendelés során kéri. A kabát kapucnival, vagy kapucni nélkül (gallérral) is rendelhető. Kérem, erre vonatkozó igényét is szíveskedjen kiválasztani, a rendelésnél a megjegyzés rovatban, a kívánt színnel együtt megadni.

Alapanyag: antipillinges polár, pamut belső.

Miután lemérte a kutyája háta hosszát, első lépésként az alábbi táblázatból válassza ki a hossz alapján a megfelelő nagyságot, melyet aztán helyezzen a kosárba. (Mivel minden termék egyedileg, a kutyusra "szabva" készül, ezért a rendelés utolsó fázisában majd a többi lemért adatot is meg kell adni a megjegyzés rovatban.)

1. Nyakkerület

2. Mellkas kerület: első láb mögött, legszélesebb ponton mérve.

3. Háta hossza nyaktőtől farokig mérve.

4. Első láb kerülete combtőnél.

5. Elsőláb hossz törzstől lefele mérve. A törzs és a láb találkozásától kiindulva, lefele mérve. Itt azt kell megadni, milyen hosszú legyen a kabát, pulóver ujja hossza.

6. Alja hossza, hogy a kutya a szükségleteit el tudja végezni. (Elsősorban fiú kutyáknál szükséges megadni. Legegyszerűbb a farok tövétől visszafele mérni és ezt a méretet megadni. Kislány kutyáknál alap esetben a hasrészt végig takarja a kutyakabát, pulóver.)

7. Két elsőláb közötti távolság.

8. Kutya neme

9. Kutya fajtája

Kategória további termékei

Találatok: 1 - 8 / 77

Kapcsolódó termékek

Találatok: 1 - 2 / 2

Kitűnő minőség

Egyedi készítésű, divatos kutyaruhák, kutyakabátok, hátvédők, melyek egyedi méretben, kizárólag az Ön kutyájára szabva készülnek. Prémium minőségű kutyaruhák magyar készítőtől.

Kistestű kutyáknak...

Közepes testű kutyáknak...

Nagytestű kutyáknak...

Kézműves termékek

8226 Alsóörs, Szent István u. 60/1

© Copyright 2020 All Rights Reserved Honlapkészítés: HL-System Kft.