A kosár üres

Kutyakabát K1184

10 100 Ft egységár Gyártó: Koti®Koti®
Koti méret

Specifikációk

10 nap

Piros színű vízlepergető alapanyagból készült, meleg, bélelt kabát közép- és nagytestű kutyusok részére. Minden fajtájú és nemű kutyának ajánlott. A kabát a hasat is végig védi, itt tépőzáras megoldással záródik. A kapucni szélét szőrme díszíti. A háta részen elhelyezett megkötő zsinórral a kabát bőségét lehet állítani. Hát részen rátett zseb, zsebfedővel. A zsebet a kutya nevének hímzése díszíti. A kabát a kutya első 2 lábát védi, olyan hosszúságban, ahogy azt Ön a rendelés során megadja.

A kabát kapucnival vagy gallérral is rendelhető, kérjük a rendelésnél a megjegyzés rovatban választását a kutya nevével együtt megjelölni szíveskedjen.

Alapanyag: vízlepergető külső, vatelinnel steppelve, pamutbéléssel bélelve.

Miután lemérte a kutyája háta hosszát, első lépésként az alábbi táblázatból válassza ki a hossz alapján a megfelelő nagyságot, melyet aztán helyezzen a kosárba.

A megfelelő méretű kutyaruha elkészítéséhez az alábbi lemért adatok megadása szükséges, kérjük ezeket az adatokat a rendelésnél a megjegyzés rovatban megadni szíveskedjen.

1. Nyakkerület

2. Mellkas kerület: első láb mögött, legszélesebb ponton mérve.

3. Háta hossza nyaktőtől farokig mérve.

4. Első láb kerülete combtőnél.

5. Elsőláb hossz törzstől lefele mérve. A törzs és a láb találkozásától kiindulva, lefele mérve. Itt azt kell megadni, milyen hosszú legyen a kabát, pulóver ujja hossza.

6. Alja hossza, hogy a kutya a szükségleteit el tudja végezni. (Elsősorban fiú kutyáknál szükséges megadni. Legegyszerűbb a farok tövétől visszafele mérni és ezt a méretet megadni. Kislány kutyáknál alap esetben a hasrészt végig takarja a kutyakabát, pulóver.)

7. Két elsőláb közötti távolság.

8. Kutya neme

9. Kutya fajtája

Kategória további termékei

Találatok: 1 - 8 / 61

Kitűnő minőség

Egyedi készítésű, divatos kutyaruhák, kutyakabátok, hátvédők, melyek egyedi méretben, kizárólag az Ön kutyájára szabva készülnek. Prémium minőségű kutyaruhák magyar készítőtől.

Közepes testű kutyáknak...

Nagytestű kutyáknak...

Kézműves termékek

8226 Alsóörs, Szent István u. 60/1

© Copyright 2020 All Rights Reserved Honlapkészítés: HL-System Kft.