A kosár üres

Kutyakabát K1186

kutyakab__t_k118_50f1ba4753d5f_1920236287
5 990 Ft egységár Gyártó: Koti®Koti®
Koti méret

Specifikációk

10 nap

Részletek

Meleg télikabátot szeretne? Ez a kutyakabát biztosan nem fog szembejönni az utcán! A kabát vízlepergető alapanyagból készül. A télikabát a hasat is védi, itt tépőzáras megoldással záródik. A háta részén megkötőzsinór található, melyen a bőséget lehet állítani. A kapucni szélén és a megkötőpánton fekete/fehér szőrme található. A kabát a kutyus első 2 lábát védi, olyan hosszúságban, ahogy azt a megrendelés során kéri. (Az ár tartalmazza a hímzést is!) A kutyakabát kapucnival vagy gallérral is rendelhető.

Alapanyag: vízlepergető külső, vatelinnel steppelve, pamutbéléssel bélelve. Miután lemérte a kutyája háta hosszát, első lépésként az alábbi táblázatból válassza ki a hossz alapján a megfelelő nagyságot, melyet aztán helyezzen a kosárba. (Mivel minden termék egyedileg, a kutyusra "szabva" készül, ezért a rendelés utolsó fázisában majd a többi lemért adatot is meg kell adni.)

A megfelelő méretű kutyaruha elkészítéséhez az alábbi lemért adatok megadása szükséges, kérjük ezeket az adatokat a rendelésnél a megjegyzés rovatban megadni szíveskedjen.

1. Nyakkerület

2. Mellkas kerület: első láb mögött, legszélesebb ponton mérve.

3. Háta hossza nyaktőtől farokig mérve.

4. Első láb kerülete combtőnél.

5. Elsőláb hossz törzstől lefele mérve. A törzs és a láb találkozásától kiindulva, lefele mérve. Itt azt kell megadni, milyen hosszú legyen a kabát, pulóver ujja hossza.

6. Alja hossza, hogy a kutya a szükségleteit el tudja végezni. (Elsősorban fiú kutyáknál szükséges megadni. Legegyszerűbb a farok tövétől visszafele mérni és ezt a méretet megadni. Kislány kutyáknál alap esetben a hasrészt végig takarja a kutyakabát, pulóver.)

7. Két elsőláb közötti távolság.

8. Kutya neme

9. Kutya fajtáj

Kategória további termékei

Találatok: 1 - 8 / 104

Kapcsolódó termékek

Találatok: 1 - 2 / 2

Kitűnő minőség

Egyedi készítésű, divatos kutyaruhák, kutyakabátok, hátvédők, melyek egyedi méretben, kizárólag az Ön kutyájára szabva készülnek. Prémium minőségű kutyaruhák magyar készítőtől.

Kistestű kutyáknak...

Közepes testű kutyáknak...

Nagytestű kutyáknak...

Kézműves termékek

8226 Alsóörs, Szent István u. 60/1

Információkérés a termékről
Kutyás karácsonyi ajándékok

Kutyás karácsonyi ajándékok smile

Ajándékötletek