A kosár üres

Kutyakabát K1329

4 990 Ft egységár Gyártó: Koti®Koti®
Koti méret

Specifikációk

10 nap

Vízlepergető alapanyagból készült átmeneti kabát, esőkabát. Az alapanyagnak köszönhetően a nyirkos, esős időben sem lesz vizes kutyája szőre, így a megfázástól is megvédi. Háta részén díszítő pánt, melyben zsinór fűzve. A zsinórral a kabát bőségét lehet állítani. A kutyakabát a kutyus első 2 lábát és hasát is védi, olyan hosszúságban, ahogy azt a megrendelés során kéri. Kapucnival vagy gallérral is rendelhető.

Többféle színben rendelhető: 

piros

fekete

rózsaszín

kheki

citromsárga

narancssárga

Alapanyag: vízlepergető külső, pamutbéléssel bélelve.

Miután lemérte a kutyája háta hosszát, első lépésként az alábbi táblázatból válassza ki a hossz alapján a megfelelő nagyságot, melyet aztán helyezzen a kosárba.

A megfelelő méretű kutyaruha elkészítéséhez az alábbi lemért adatok megadása szükséges, kérjük ezeket az adatokat a rendelésnél a megjegyzés rovatban megadni szíveskedjen.

1. Nyakkerület

2. Mellkas kerület: első láb mögött, legszélesebb ponton mérve.

3. Háta hossza nyaktőtől farokig mérve.

4. Első láb kerülete combtőnél.

5. Elsőláb hossz törzstől lefele mérve. A törzs és a láb találkozásától kiindulva, lefele mérve. Itt azt kell megadni, milyen hosszú legyen a kabát, pulóver ujja hossza.

6. Alja hossza, hogy a kutya a szükségleteit el tudja végezni. (Elsősorban fiú kutyáknál szükséges megadni. Legegyszerűbb a farok tövétől visszafele mérni és ezt a méretet megadni. Kislány kutyáknál alap esetben a hasrészt végig takarja a kutyakabát, pulóver.)

7. Két elsőláb közötti távolság.

8. Kutya neme

9. Kutya fajtája

Kategória további termékei

Találatok: 1 - 8 / 94

Kapcsolódó termékek

Találatok: 1 - 3 / 3

Kitűnő minőség

Egyedi készítésű, divatos kutyaruhák, kutyakabátok, hátvédők, melyek egyedi méretben, kizárólag az Ön kutyájára szabva készülnek. Prémium minőségű kutyaruhák magyar készítőtől.

Kistestű kutyáknak...

Közepes testű kutyáknak...

Nagytestű kutyáknak...

Kézműves termékek

8226 Alsóörs, Szent István u. 60/1

© Copyright 2020 All Rights Reserved Honlapkészítés: HL-System Kft.