A kosár üres

Kutyakabát K934

5 590 Ft egységár Gyártó: Koti®Koti®
Koti méret

Specifikációk

10 nap

Sötétkék színű, meleg télikabát a sportosság jegyében. A kabát a hasat is védi, itt tépőzáras megoldással záródik így könnyedén, pár mozdulattal a kutyusára adható. A kabáton széles szőrme gallér található. Az alapanyagnak köszönhetően a kabát nem ázik át, így a megfázás ellen is véd. A kutyakabát a kutyus első 2 lábát is védi, olyan hosszúságban, ahogy azt a megrendelés során kéri.

Többféle színben rendelhető:

sötétkék

fekete

piros

Alapanyag: vízlepergető külső, vatelinnel steppelve, pamutbéléssel bélelve.

A megfelelő méretű kutyaruha elkészítéséhez az alábbi lemért adatok megadása szükséges, kérjük ezeket az adatokat a rendelésnél a kívánt színnel együtt a megjegyzés rovatban megadni szíveskedjen.

1. Nyakkerület

2. Mellkas kerület: első láb mögött, legszélesebb ponton mérve.

3. Háta hossza nyaktőtől farokig mérve.

4. Első láb kerülete combtőnél.

5. Elsőláb hossz törzstől lefele mérve. A törzs és a láb találkozásától kiindulva, lefele mérve. Itt azt kell megadni, milyen hosszú legyen a kabát, pulóver ujja hossza.

6. Alja hossza, hogy a kutya a szükségleteit el tudja végezni. (Elsősorban fiú kutyáknál szükséges megadni. Legegyszerűbb a farok tövétől visszafele mérni és ezt a méretet megadni. Kislány kutyáknál alap esetben a hasrészt végig takarja a kutyakabát, pulóver.)

7. Két elsőláb közötti távolság.

8. Kutya neme

9. Kutya fajtája

Kategória további termékei

Találatok: 1 - 8 / 106

Kitűnő minőség

Egyedi készítésű, divatos kutyaruhák, kutyakabátok, hátvédők, melyek egyedi méretben, kizárólag az Ön kutyájára szabva készülnek. Prémium minőségű kutyaruhák magyar készítőtől.

Kistestű kutyáknak...

Közepes testű kutyáknak...

Nagytestű kutyáknak...

Kézműves termékek

8226 Alsóörs, Szent István u. 60/1