A kosár üres

Kutyakabát K626

5 590 Ft egységár Gyártó: Koti®Koti®
Koti méret

Specifikációk

egyeztetés szerint

A szürke, hideg napokon tökéletes meleget biztosít ez a meleg, bélelt, kutyakabát. Az alapanyagnak köszönhetően az esős, havas időben sem lesz vizes kutyája szőre, így a megfázástól is megvédi. A modell a hasat is védi, itt tépőzárral záródik.A háta részen elhelyezett megkötő zsinórral a kabát bőségét lehet állítani. A kutyakabát a kutyus első 2 lábát és hasát is védi, olyan hosszúságban, ahogy azt a megrendelés során kéri.

Színválaszték:

citromsárga

narancssárga

fekete

piros

rózsa

sötétbarna

Miután lemérte a kutyája háta hosszát, első lépésként válassza ki a hossz alapján a megfelelő nagyságot, melyet aztán helyezzen a kosárba.

A kutyakabát kapucnival vagy gallérral is rendelhető. Erre vonatkozó igényét is szíveskedjen a rendeléskor a megjegyzés rovatban a méretekkel együtt jelezni.

A megfelelő méretű kutyaruha elkészítéséhez az alábbi lemért adatok megadása szükséges, kérjük ezeket az adatokat a rendelésnél a megjegyzés rovatban megadni szíveskedjen.

1. Nyakkerület

2. Mellkas kerület: első láb mögött, legszélesebb ponton mérve.

3. Háta hossza nyaktőtől farokig mérve.

4. Első láb kerülete combtőnél.

5. Elsőláb hossz törzstől lefele mérve. A törzs és a láb találkozásától kiindulva, lefele mérve. Itt azt kell megadni, milyen hosszú legyen a kabát, pulóver ujja hossza.

6. Alja hossza, hogy a kutya a szükségleteit el tudja végezni. (Elsősorban fiú kutyáknál szükséges megadni. Legegyszerűbb a farok tövétől visszafele mérni és ezt a méretet megadni. Kislány kutyáknál alap esetben a hasrészt végig takarja a kutyakabát, pulóver.)

7. Két elsőláb közötti távolság.

8. Kutya neme

9. Kutya fajtája

Kategória további termékei

Találatok: 1 - 8 / 77

Kitűnő minőség

Egyedi készítésű, divatos kutyaruhák, kutyakabátok, hátvédők, melyek egyedi méretben, kizárólag az Ön kutyájára szabva készülnek. Prémium minőségű kutyaruhák magyar készítőtől.

Kistestű kutyáknak...

Közepes testű kutyáknak...

Nagytestű kutyáknak...

Kézműves termékek

8226 Alsóörs, Szent István u. 60/1

© Copyright 2020 All Rights Reserved Honlapkészítés: HL-System Kft.