A kosár üres

Kutyakabát K1184

10 100 Ft egységár Gyártó: Koti®Koti®
Koti méret

Specifikációk

10 nap

Piros színű vízlepergető alapanyagból készült, meleg, bélelt kabát közép- és nagytestű kutyusok részére. Minden fajtájú és nemű kutyának ajánlott. A kabát a hasat is végig védi, itt tépőzáras megoldással záródik. A kapucni szélét szőrme díszíti. A háta részen elhelyezett megkötő zsinórral a kabát bőségét lehet állítani. Hát részen rátett zseb, zsebfedővel. A zsebet a kutya nevének hímzése díszíti. A kabát a kutya első 2 lábát védi, olyan hosszúságban, ahogy azt Ön a rendelés során megadja.

A kabát kapucnival vagy gallérral is rendelhető, kérjük a rendelésnél a megjegyzés rovatban választását a kutya nevével együtt megjelölni szíveskedjen.

Alapanyag: vízlepergető külső, vatelinnel steppelve, pamutbéléssel bélelve.

Miután lemérte a kutyája háta hosszát, első lépésként az alábbi táblázatból válassza ki a hossz alapján a megfelelő nagyságot, melyet aztán helyezzen a kosárba.

A megfelelő méretű kutyaruha elkészítéséhez az alábbi lemért adatok megadása szükséges, kérjük ezeket az adatokat a rendelésnél a megjegyzés rovatban megadni szíveskedjen.

1. Nyakkerület

2. Mellkas kerület: első láb mögött, legszélesebb ponton mérve.

3. Háta hossza nyaktőtől farokig mérve.

4. Első láb kerülete combtőnél.

5. Elsőláb hossz törzstől lefele mérve. A törzs és a láb találkozásától kiindulva, lefele mérve. Itt azt kell megadni, milyen hosszú legyen a kabát, pulóver ujja hossza.

6. Alja hossza, hogy a kutya a szükségleteit el tudja végezni. (Elsősorban fiú kutyáknál szükséges megadni. Legegyszerűbb a farok tövétől visszafele mérni és ezt a méretet megadni. Kislány kutyáknál alap esetben a hasrészt végig takarja a kutyakabát, pulóver.)

7. Két elsőláb közötti távolság.

8. Kutya neme

9. Kutya fajtája

Kategória további termékei

5 500 Ft4 400 Ft egységár Trixie Assisi kutyapulóver Választék
Találatok: 1 - 1 / 1

Közepes testű kutyáknak...

Nagytestű kutyáknak...

Kívánságlista

A kívánságlista üres

Kézműves termékek

8226 Alsóörs, Szent István u. 60/1

2019 kiállítási szezon indul!

Egy új felvezető póráz? :)

Kiállítási felszerelés