A kosár üres

Kutyakabát K807

5 990 Ft egységár Gyártó: Koti®Koti®
Koti méret

Specifikációk

10 nap

A kutyaruha divat egyik közkedvelt darabja, ez a fekete, vízlepergető alapanyagból készült kutyakabát, melynek kapucni szélét fehér szőrme díszíti. A télikabát a hasat is védi, itt tépőzáras megoldással záródik. A kabát háta részén FBI hímzés és megkötőzsinór található, melyen a bőséget lehet állítani. A kabát a kutyus első 2 lábát és a hasát is védi olyan hosszúságban, ahogy azt a megrendelés során kéri. A kutyakabát kapucnival vagy gallérral is rendelhető, kérjük választását a rendeléskor a megjegyzés rovatban jelezni szíveskedjen.

Alapanyag: vízlepergető külső, vatelinnel steppelve, pamutbéléssel bélelve.

Miután lemérte a kutyája háta hosszát, első lépésként az alábbi táblázatból válassza ki a hossz alapján a megfelelő nagyságot, melyet aztán helyezzen a kosárba.

A megfelelő méretű kutyaruha elkészítéséhez az alábbi lemért adatok megadása szükséges, kérjük ezeket az adatokat a rendelésnél a megjegyzés rovatban megadni szíveskedjen.

1. Nyakkerület

2. Mellkas kerület: első láb mögött, legszélesebb ponton mérve.

3. Háta hossza nyaktőtől farokig mérve.

4. Első láb kerülete combtőnél.

5. Elsőláb hossz törzstől lefele mérve. A törzs és a láb találkozásától kiindulva, lefele mérve. Itt azt kell megadni, milyen hosszú legyen a kabát, pulóver ujja hossza.

6. Alja hossza, hogy a kutya a szükségleteit el tudja végezni. (Elsősorban fiú kutyáknál szükséges megadni. Legegyszerűbb a farok tövétől visszafele mérni és ezt a méretet megadni. Kislány kutyáknál alap esetben a hasrészt végig takarja a kutyakabát, pulóver.)

7. Két elsőláb közötti távolság.

8. Kutya neme

9. Kutya fajtája

Kategória további termékei

Találatok: 1 - 8 / 77

Kistestű kutyáknak...

Közepes testű kutyáknak...

Nagytestű kutyáknak...

Kívánságlista

A kívánságlista üres

Kézműves termékek

8226 Alsóörs, Szent István u. 60/1

© Copyright 2020 All Rights Reserved Honlapkészítés: HL-System Kft.