A kosár üres

Odormute szagtalanító granulátum 85g

2 250 Ft egységár

Specifikációk

2-6 nap

Bármely organikus szag megszüntetésére használható. Több, mint 50 éve alkalmazzák az Odormute™ termékeket, mert garantáltan működik!

Az Odormute™ formulák gazdaságos kiszerelésűek és költséghatékonyak! Ha mégsem teljesen elégedett a termékkel, visszatérítjük a termék árát a vásárlástól számított 30 napon belül!

 

 • Óvja környezetét, saját és kedvence egészségét környezetbarát termékek használatával!

 

 

Környezetbarát megoldás! 100% -ban lebomló!

Itt elérheti az Odormute™ Powder MSDS lapját.

Általános felhasználása miatt minden háztartásban alkalmazható a készítmény különböző tisztításra, szagtalanításra, folteltávolításra:

- Szőnyeg, padlószőnyeg

- Ruhanemű

- Kárpit, szövetbútor, matrac

- Kellemetlen szagok kutyákon

- Kutya problémák, kutyakennel, kifutó

- Macska problémák, macskaalom szagtalanítás, macskavizelet eltávolítása

Odormute™ enzimes tisztítószer általános keverési arány:

1 evőkanál Odormute™ Powder / 1 gallon ( 3,78 liter ) langyos viz. Nagyobb arányú oldat nem károsítja a kezelt felületet, de gyorsítja a szag eltüntetését. Ha Odormute™ előtt más tisztítószerel kezelt a felület akkor a szag már nem biztos, hogy megszüntethető. Bármilyen felületen alkalmazható a készítmény betontól a szőnyegig ( kivéve keleti szönyegek ).

Keverési javaslat:

 1. 1. 1 evőkanál Odormute™ Powder 1 gallon ( 3,78 liter ) langyos viz. Az evőkanálnyi port 0,5 liter langyos vízben kell feloldani. A pornak teljesen fel kell oldódnia használat előtt. 5-10 perc alatt időnként kavargatva elkészül az oldat. Fontos, hogy teljesen feloldódjon a por. Majd elkeverhető a maradék langyos vízzel.

 2. 2. A por alakban tartósított enzimek a langyos vízben aktiválódnak. Az aktiválástól kezdődően a készítményt 4 órán belül fel kell használni a legjobb hatás eléréséhez.

 3. 3. A víz hőmérséklete 7°C és 60°C között kell lennie. Az optimális hőmérséklet tartomány 21-32 °C. A fagy nem árt az enzimeknek, de a 60°C feletti magas hőmérséklet elpusztítja őket.

 4. 4. Javasolt a kezelés során gumikesztyűt alkalmazni, hosszan érintkezés az oldattal eltünteti az elhalt bőr sejteket és irritációt, bőrpirosodást okozhat. Kerülni kell az oldat nyitott sebekbe való bejutását. Gyermekek elől gondosan elzárva tartandó. Szembe kerülés esetén, kontakt lencsék eltávolítása után hideg vízzel kell alaposan öblíteni. Ha irritáció lépne fel, orvoshoz kell fordulni.

   

Bármely felületen alkalmazható az Odormute™ készítmény. Néhány alkalmazás: kutyafekhely, folttisztítás, kuka, konténer, hűtőszekrény, fagyasztó, kisállat kalitka, kisállat akvárium illetve füst szag eltávolítása. Ezen kívül bárhol alkalmazható a kellemetlen szagok megszüntetésére.

Szőnyeg, padlószőnyeg

Nagyon fontos, hogy egy kis felületen próbát kell végezni az Odormute™ -ttal, mielőtt az egész szőnyeg vagy egy nagyobb felület kezelése megtörténik. Kutyapisi szag eltüntetés szőnyegből.

Kisebb foltok, felületek

 

 • 1. Alkalmazás előtt tesztelni kell egy kis felületen (színteszt). Áztatni kell hagyni, majd kiszárítani.

 • 2. Nagyobb szőnyegek illetve padlószőnyegek esetében az összes szag forrását meg kell keresni és kezelni.

 • 3. 1 evőkanál Odormute™ Powder / 1 liter langyos viz. Az evőkanálnyi port 0,5 liter langyos vízben kell feloldani. A pornak teljesen fel kell oldódnia használat előtt. 5-10 perc alatt időnként kavargatva elkészül az oldat. Fontos, hogy teljesen feloldódjon a por. Majd elkeverhető a maradék langyos vízzel.

 • 4. Beáztatás után hagyni kell a kezelendő felületeket 1 órán át ázni.

 • 5. Kezelés után teljesen ki kell szárítani a szönyeget. Javasolt a felületet törölközövel áttörölni és hajszárítóval vagy ventillátorral szárítani. Ellenkező esetben a nedvesen maradt felületen penészedhet az anyag és ammónia szagú lesz.

 

Kívánságlista

A kívánságlista üres

Kézműves termékek

8226 Alsóörs, Szent István u. 60/1

© Copyright 2020 All Rights Reserved Honlapkészítés: HL-System Kft.