A kosár üres
A PetDream.hu webshop 2012-ben kezdte meg működését és azóta is folyamatosan áll a megrendelői, vásárlói szolgálatában. 2017 őszén jött el a pillanat, hogy egy nagyot lépve előre jelentős mértékben megújítsuk webshopunkat, így egy teljesen új, sokkal korszerűbb felülettel állunk most vásárlóink rendelkezésére, amin még most is folyamatosan dolgozunk annak érdekében, hogy minél praktikusabban és gördülékenyebben tudjanak böngészni, rendelni és vásárolni.
Termékeink között jelenleg jórészt kutyák és kutyatartók számára kínálunk szélesebb árukészletet, de szeretnénk árukészletünket a macskatartók és az egyéb kisállattartók nagy örömére jelentős mértékben bővíteni. Célunk, hogy minél több kisállat tulajdonoshoz eljussanak termékeink.
Kapcsolatban állunk szíjgyártó mesterekkel, fafaragómesterekkel, egyedi kutyaruha-készítőkkel, ajándékkészítőkkel, akik segítségével egyedi termékeket tudunk kínálni vásárlóink részére, illetve kérés esetén egyedi ötleteket is meg tudunk valósítani, egyedi igényeket is ki tudunk elégíteni. Kézzel készített felvezető pórázaink is mind egyediek. Webshopunkban Lupine márkájú örökgaranciás nyakörveket, pórázokat, hámokat is kínálunk. Az egyedi készítésű kutyaruhákat egyedi felirattal is kérhetik a vásárlóink, csak úgy, mint pl. a gazdik számára kínált kabátokat is.
Termékeink között számos olyan minőségi, Olaszországból származó termék (sampon, balzsam, nyakörv, hámok, póráz és egyéb kellék) található, amit itt Magyarországon csakis webshopunkon keresztül lehet megvásárolni.
Oldalunk nemcsak az állatok, de a gazdik számára is lehetőséget kínál az állattartáshoz számukra hasznos termékek beszerzéséhez.
Ajándékötlet fül alatt elhelyezett termékeinkkel pedig azokat a megrendelőket is várjuk, akik maguk nem tartanak ugyan állatot, de szeretnék egy állattartó barátjukat, családtagjukat meglepni valami kedves kis tárggyal, egyedi készítésű, saját fotóval és/vagy névvel ellátott termékkel.
Jelen vagyunk a legnagyobb közösségi portálon, a Facebook-on is petdream.hu néven, ahol egyrészt kapcsolatot is tartunk az oldalunkat követőkkel, válaszolunk esetleges kérdéseikre, megosztunk, közzéteszünk az állatokkal, állattartással kapcsolatos közérdekű információkat, hasznos tippeket, tanácsokat és humoros tartalmakat is.
Webshopunk mellett működik a folyamatosan frissülő blogunk is, amely minden hónapban egy új témával, új cikkel, hasznos információkkal, tanácsokkal várja olvasóit.
Webshopunk egy nemes célt is kitűzött maga elé, méghozzá a Rhodesian Ridgeback kutyafajta mentésének támogatását, amelyben vásárlóink révén kívánunk és tudunk részt venni. Amennyiben vásárlóink az általunk kínált bizonyos Rhodesian Ridgeback terméket vásárolnak, azzal már hozzájárulnak a fajtamentéshez, hiszen Webshopunk a megvásárolt termék árának 10 %-át átutalja a Mentőöv Állatvédő Egyesület részére Rhodesian Ridgeback fajtamentés céljára.
Jó böngészést kívánunk és reméljük Önt is mihamarabb elégedett vásárlóink között tudhatjuk!
PetDream

8226 Alsóörs, Szent István u. 60/1

© Copyright 2020 All Rights Reserved Honlapkészítés: HL-System Kft.